Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeZvornikLazarević: Zbog situacije na tabeli Drina mora pobijediti

Lazarević: Zbog situacije na tabeli Drina mora pobijediti

U prostorijama Fudbalskog kluba Drina danas je održana konferencija za novinare povodom sutrašnje utakmice protiv FK “Alfa Modriča”.

“Nastavlja se sa napornim radom, i ulaže se mnogo energije i novca. Gradska uprava takođe ulaže napore da održi klub finansijski stabilnim. Za kratko vrijeme FK Drina je sigurno jedan od budžetski najstabilnijih klubova trenutno u Prvoj ligi Republike Srpske. “Trenutno se renoviraju svlačionice, očekuje se još finansijskih priliva od sponzora i to nam omogućava nastavak daljih radova.” Klub je odlučio da po treći put pomogne našoj sugrađanki Jeli Marković i sutra će ulaz biti slobodan. Na ulazu će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za njeno liječenje. Molimo sve navijače da pomognu i učestvuju u akciji.”“Drina je pokazala da ima snagu pobijedom protiv Rudara i ranijim rezultatima,” rekao je Jovan Gotovac potpredsjednik kluba FK Drina.

Moramo biti zadovoljni sa rezultatima, u zadnjih pet kola smo vezali tri pobjede dva remija. Na utakmici protiv Slavije igračima ne mogu zamjeriti ništa. Tamo smo dočekani kao ljudi drugog reda i fudbal je bio u drugom planu. Suđenje nije bilo na predviđenom nivou i nažalost smo izgubili tu utakmicu.”“Idemo dalje i okrećemo se utakmici sutra protiv FK “Alfa Modriča” koju zbog situacije na tabeli moramo dobiti. Imam utisak da ekipe iz gornjeg dijela tabele utakmice prepuštaju ekipama iz donjeg dijela. Na nama je da damo maksimum i sigurno uđemo u završnicu sezone,” rekao je trener FK Drine Mile Lazarević.“Sutra idemo na pobjedu. Svi smo spremni i daćemo svoj maksimu. Pozivam publiku da dođu i bodre svoj tim FK Drinu,” rekao je fudbaler FK Drine Marko Jovićević.Utakmica se odigrava u 16:30 na gradskom stadionu FK Drina Zvornik.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments