Srijeda, 22 Maja, 2024
HomePolitikaBivši gradonačelnik Banjaluke osnovao Nezavisni pokret

Bivši gradonačelnik Banjaluke osnovao Nezavisni pokret

Večeras je u Banjaluci donesena odluka o osnivanju Nezavisnog pokreta “Svojim putem” – Igor Radojičić. Napisao je to u svojoj objavi na Fejsbuku bivši gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić.

Radojičić je poručio da će novi politički pokret ponuditi alternativu postojećoj vlasti i sadašnjim opozicionim partijama.

– Pokret je novi politički pokret koji će ponuditi alternativu i postojećoj vlasti i sadašnjim opozicionim partijama. Zato je i naziv “Svojim putem” – napisao je Radojičić.Radojičič je otkrio na koji način će funkcionisati pokret.

– Pokret će djelovati stručno, argumentovano, racionalno, patriotski i sistemski, kako bi se mijenjalo sadašnje stanje na svim nivoima – napisao je Radojičić.Radojičić je dodao da je verifikovan Osnivački odbor od 17 članova. Danas su doneseni Programski principi, Statut, Odluka o osnivanju, a verifikovan je Osnivački odbor od 17 članova koji će nastaviti pripreme Pokreta za predstojeće izbore – napisao je Radojičić.Radojičić je istakao da su pokret podržali i građani Banjaluke. Pokret je do sada podržalo skoro 1.000 građana svojim potpisima, među kojima brojni univerzitetski profesori, advokati i ugledni pravnici, ljekari, neki bivši direktori, načelnici, odbornici i mnogo mladih, do sada neangažovanih ljudi – zaključio je u svojoj objavi na Fejsbuku Radojičić.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments