Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeRegionJovana iz okoline Malog Zvornika primjer je svima! (foto)

Jovana iz okoline Malog Zvornika primjer je svima! (foto)

Ova lijepa, mlada dama cijepa drva, vozi traktor i kamion BOLJE OD SVAKOG MUŠKARCA!

Jovana Gavrilović je veoma popularna na društvenoj mreži TikTok – tamo je prati oko 60.000 ljudi, a ona svakodnevno pokazuje kako izgleda seoski život u savremenom svijetu. Jovana možda na prvu izgleda kao model, ali se zapravo bavi sasvim drugačijom vrstom posla. Ona živi na velikom, seoskom domaćinstvu i radi najrazličitiji spektar poslova koje imanje nameće samo od sebe, prenosi Žena Blic.

Jedan od video zapisa: https://vm.tiktok.com/ZMjw4jkXq/

Ova mlada dama ne libi se ni teškog, uobičajenog “muškog” posla kao što je sječa i testerisanje drva, ili vezivanje malina, a pokazuje i zavidne vještine kada je riječ o vožnji kamiona i traktora.Kamioni su, očito, Jovanina strast s obzirom da najveći broj snimaka prikazuje upravo trenutke kada vešto vozi ovu veliku “mašinu”.Jovana, koja je inače iz jednog sela blizu Malog Zvornika, uživa u svojoj svakodnevici i ništa joj nije teško, a ljude je oduševila njena skromnost i privrženost seoskom načinu života. Mnogi su je poželjeli i za ženu ili snajku, ali je ova djevojka već zauzeta, sudeći po snimcima sa tik toka.

Publika na TikToku oduševljena je Jovaninim likom i djelom, pa neki njeni snimci, iako jednostavni, dosežu i milionske preglede. Takođe, tu je i more pozitivnih komentara. “Svaka čast, djevojko, malo bi se njih usudilo na ovakav život”, “Sve pohvale”, “Ima li nešto da ti ne znaš, svaka ti čast”, “Bog te za sve dao”, “Respekt, malo je ovakvih žena danas”, “Materijal za ženidbu”, “Ti si rijetkost u današnjem svijetu”, “Bravo, jel hoćeš da mi budeš snajka”, “Ovo je prava žena”, samo su neki od komplimenata koje svakodnevno dobija.

Još jedan od gledanijih:

https://vm.tiktok.com/ZMjw4S21N/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments