Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeDruštvoBjegunac iz banjalučkog suda: Nakon prijave da je SILOVAO DJEČAKA (12) skrasio...

Bjegunac iz banjalučkog suda: Nakon prijave da je SILOVAO DJEČAKA (12) skrasio se u Banjaluci i napastvovao unuku (9) – foto

Ivica Mišković je u februaru 2021. godine prijavljen za zlostavljanje tada devetogodišnje unuke u Banjaluci.

Pedofila je na djelu uhvatila majka djevojčice. Optuženi je inače očuh oca djevojčice koja je bila žrtva zlostavljanja.Po otkrivanju ovog slučaja, djevojčica je ispričala da nije prvi put da je njen djed zlostavlja.Nakon što je slučaj prijavljen, djevojčica je upućena na ljekarske preglede.

Istovremeno, Mišković je uspio pobjeći iz Banjaluke i BiH, a uhapšen je po međunarodnoj potjernici u Njemačkoj.Banjalučko tužilaštvo je u međuvremenu podiglo optužnicu protiv njega zbog seksualnog zlostavljanja djeteta mlađeg od 15 godina. Mišković je 20. januara 2021. prijavljen i za silovanje dječaka u Kaknju, starog 12 godina.– Telefon mu je oduzet i poslan na vještačenje, a on pušten na slobodu. Isti dan je došao u Banjaluku i u narednim danima uradio mom djetetu to što je uradio. Djetetu koje od rođenja zna, jer je dotična životinja očuh mog supruga – ispričala je majka djevojčice čiji identitet nećemo otkrivati zbog zaštite identiteta žrtve.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments