Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeSvijetMURAL SA LIKOM NOLETA, JOKIĆA I IVANE VULETE KRASIĆE GRAD ČIKAGO

MURAL SA LIKOM NOLETA, JOKIĆA I IVANE VULETE KRASIĆE GRAD ČIKAGO

TRI SVJETSKA ŠAMPIONA NASLIKANA NA ZGRADI BEOGRAD KAFEA U ČIKAGU

U Čikagu je prije par dana završen mural sa likovima Novaka Đokovića, Nikole Jokića i Ivane Vulete. Ogromni mural visine 26 i širine 15 fita nalazi se na zgradi popuarnog Beograd kafe restorana u Irving Park ulici. Mural predstavlja simbol snage, uspjeha i izdržljivosti a oslikao ga je Ludwig Tanchez iz Čikaga. Vlasnik Beograd Kafea je odlučio da to bude baš na zidu ovog restorana gdke se redovno prate sportska dešavanja a naročito kada se takmiče ova tri svjetska šampiona, Nole, Nikola i Ivana. Mjesto je okupljanja i Noletovih čikaških vatrenih navijača koji ga redovno prate kada igra na US Open-u i Cincinati Open-u.

– Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspjeha i prije svega inspiracija za sve nas, navodi Jelena, menadžer Beograd kafea.

Pored novog murala sa likovima naših svjetskih šampiona na Beograd kafeu u Čikagu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle koga je prije nekoliko godina naslikao umjetnik Ascend iz Venecuele i umjetnički rad Tanje Milovanović koja je oslikala azbuku i citat Mome Kapora u unutrašnjem dijelu restorana.

VIDEO:

izvor: stv

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments