Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeRepublika SrpskaPritisak na borce ili rutinsko postupanje?!

Pritisak na borce ili rutinsko postupanje?!

Prenosimo informacije koje je javnosti na svom FB profilu iznio Nedeljko Klincov iz udruženja Veterani Odbrambeno Otadžbinskog rata Republike Srpske.

Objava od jutros:

“Od juče ujutro počela je akcija MUP RS pozivajući borce koji su uključeni na organizovanju prevoza svih zainteresovanih boraca i građana RS na Veliki protest nezadovoljnih boraca,ineresujući se koliko će ljudi iz koje opštine i grada otputovati na protest. Njihovo pitanje glasi: koliko će Vas otputovati na protest koji organizuje Jelena TRIVIĆ u B.Luci?

Jutros sam i ja imao poziv iz MUPa . Moj odgovor je bio vrlo jasan, da protest ne organizuje Jelena TRIVIĆ, protest organizuje Radislav DONČIĆ, borac VRS koji već 16 dana štrajkom na Kostrešu, šalje jasnu poruku vlastima RS ,sa zahtjevom, da se pod hitno pokrene proces revizije učešća u ratu svih kategorisanih boraca , povećanje boračkog dodatka na 7.oo km za svaki mjesec učešća, isključivo u zoni borbenih dejstava i pod hitno obezbijediti zaposlenje djeci poginulih boraca VRS u lokalnim sredinama. Razgovor je bio vrlo korektan.”

Objava oko 15h:

“Evo poslije obavljenog telefonskog razgovora,posjeta i kući. Zanimaju se za svaki detalj o sutrašnjem protestu u B.Luci.”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments