Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeDruštvoPotvrda stigla: Svi će biti tu, pa i Nikola!

Potvrda stigla: Svi će biti tu, pa i Nikola!

Nikola Jokić će biti lider Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine prema riječima predsjednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića.

Nikola Jokić će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama! Ta vijest nam dolazi iz Španije, to jest iz intervjua predsjednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića za madridski “As”. On je pričao o brojnim temama, a kada se dotakao ambicija Srbije u Parizu govorio je i o Somborcu. 

On je pohvalio košarkašku reprezentaciju Srbije i istakao je da je i sa velikim brojem izostanaka iz tima naša selekcija uspjela da dođe do srebra na Svjetskom prvenstvu na Filipinima. Taj tim će biti izuzetno pojačan na Olimpijskim igrama prema riječima Maljkovića. 

Posljedni turnir Nikole Jokića u dresu Srbije je Evropsko prvenstvo u Češkoj i Nemačkoj 2022. godine kada je naš tim ispao od Italije u osmini finala, a prije toga je igrao na Svjetskom prvenstvu u Kini 2019. godine. Sa Srbijom ima osvojeno srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine. 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments