Srijeda, 22 Maja, 2024
HomeDruštvoMilanu Radoičiću određeno zadržavanje do 48 sati

Milanu Radoičiću određeno zadržavanje do 48 sati

On je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu

Milanu Radoičiću danas su policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili pretres stana i drugih prostorija, kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

Punomoćnik Milana Radoičića, advokat Goran Petronijević obratio se prošle nedelje javnosti a nakon što je on podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika Srpske liste.

On je tada kazao da je Radoičić spreman da se odazove pozivu srpskih organa. Advokat je dodao i da informacija o zdravstvenom stanju Radojičića nije bila tačna, nije bio povređen, niti ranjen.

Par dana nakon toga, u subotu, 30. oktobra Radoičić se odazvao pozivu državnih organa Srbije i u pratnji svog advokata, pristupio je u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova, kako bi u svojstvu građanina dao izjavu na okolnosti tragičnog događaja u mestu Banjska, rano ujutru u nedelju, 24. septembra 2023. godine.

Kako je tada navedeno u saopštenju MUP-a, o svemu će u formi izveštaja biti obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje će preduzeti dalje procesne mere i radnje iz svoje nadležnosti.

izvor: telegraf.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments